Bedrijfsprofiel

Aannemersbedrijf Wondergem is opgericht in 1982 door Bram Wondergem in Arnemuiden. Hij is begonnen als een eenmanszaak vanuit een garagebox en bediende op die manier zijn klanten. De werkzaamheden bestonden voornamelijk uit kleine klussen en verbouwingen voor familie en vrienden. Sinds een aantal jaren zijn zonen Erik en René in het bedrijf gekomen en is het aannemersbedrijf een VOF geworden. Het bedrijf telt inmiddels 6 personeelsleden.

Het bedrijf is gegroeid en inmiddels hebben wij een kantoor naast de werkplaats. In de werkplaats hebben wij een aantal moderne houtbewerkingsmachines staan waar wij veelvuldig gebruik van maken. Wij kunnen hier zelf onze kozijnen en ander timmerwerk maken. Wij investeren veel in eigen gereedschap en machines.

Naast de kleinere klussen kunnen wij ook grotere werkzaamheden realiseren zoals nieuwbouwwoningen, verbouwingen en onderhoudwerkzaamheden. Tevens is het bedrijf actief voor de woningbouwvereniging in Arnemuiden.


Voor ons is vakwerk en kwaliteit zeer belangrijk, wij leveren goed werk af en gebruiken daarbij kwalitatief hoge materialen.  
 

U kunt bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen, wilt u uw woonwensen met ons te bespreken? Neem dan contact met ons op.

    

Offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over Aannemersbedrijf Wondergem of wilt u graag een vrijbijvende offerte van ons ontvangen? Neem contact met ons op.

Offerte aanvragen?

Contactgegevens

Aannemersbedrijf Wondergem

Lionstraat 9A
4341 EL Arnemuiden 

Tel. 0118-602595                                    
Mail. info@aannemersbedrijfwondergem.nl 
KvK. 22064156
BTW nr. NL817826683B01

Werkzaamheden

 • Nieuwbouw
 • Verbouw
 • Onderhoud
 • Renovatie
 • Totaalprojecten 

Ons bedrijf

   » brede ervaring en kennis
   » 1 aanspreekpunt
   » breed inzetbaar
   » gratis offerte
   » professionele uitvoering

Laatste project

Klik hier om onze laatste projecten te bekijken.

Terug gebeld worden?